ClickCease

Contact

Elektricien Elektrostoring
Den Haag
Tel: 070-2170599

Contact met de elektricien in Den Haag

Bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning kunt u bijna niet aan het uitvoeren van elektricienklussen ontkomen. Voor het uitvoeren van deze klussen kunt u op de hulp van onze elektricien in Den Haag rekenen! Met een ruime ervaring in het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden kunnen we u op een snelle en vakkundige wijze van dienst zijn. Voorbeelden van werkzaamheden die onze elektricien in Den Haag uit kan voeren zijn onder meer: het leggen van elektriciteitskabels, het aansluiten van groepen op een meterkast, het aansluiten van grootstroomverbruikers in huis, enzovoorts. Ook in het geval van nood kunt u op onze hulp rekenen. In dit geval kunt u terecht bij onze spoedelektricien!

Tip: ook voor advies over elektricienwerkzaamheden kunt u onze elektricien benaderen. Denk aan advies over de noodzaak van het uitbreiden van uw meterkast bij een grootstroomverbruiker in huis.

Hulp van de elektricien in Den Haag inschakelen

Wilt u de mogelijkheden bij een nieuw-, aan- of verbouw inventariseren? Tijdens kantoortijden kunt u contact met ons opnemen om uw plannen door te spreken. Op basis van uw plannen kunnen wij u een prijsindicatie geven. In sommige gevallen zullen we u vooraf bezoeken om te kijken wat uw precieze wensen zijn. Ook kunnen we bij direct bij u thuis kijken of uw plannen haalbaar zijn. Het komt geregeld voor dat mensen te snel aan het uitvoeren van klussen beginnen. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden blijken deze niet volledig haalbaar te zijn.

Zodra u tevreden bent met het door ons opgestelde plan en prijsvoorstel, kunnen we van start gaan. Door de ervaring en kennis die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd, is de kans op complicaties erg klein. Denk bijvoorbeeld aan elektriciteitskabels die te dicht tegen elkaar aan liggen of een groep die niet goed op de meterkast aangesloten is.

Een spoedelektricien in Den Haag nodig? Bel ons!

Ook voor spoedwerkzaamheden in uw woning kunt u op onze hulp rekenen. Onze spoedelektricien staat 24-uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om hulp te bieden. Houd er rekening mee dat het inschakelen van de spoeddienst alleen bedoeld is voor noodsituaties. Denk aan een stroomstoring in huis, een kortsluiting, enzovoorts. U moet er toch niet aan denken dat u een lange avond of zelfs een weekend zonder stroom zit? Vaak is een stroomstoring lastig zelf op te lossen, waardoor de hulp van een spoeddienst wenselijk is. U kunt onze spoeddienst op ieder gewenst moment bereiken!

Waarom kiest u voor ons?

Alles rondom groepenkasten
Elektra aanleggen
Meterkasten
Stroomstoringen en kortsluiting

Contact

Bent u op zoek naar een professionele elektricien in Den Haag? Wij zijn altijd bereikbaar en helpen u graag verder.

Menu
Call Now Button