Groepen uitbreiden in Den Haag

 

Met meerdere groepen in uw bestaande groepenkast is uw pand beter bestand tegen mogelijke korstsluiting. Hierdoor wordt de kans op overbelasting flink verkleind. Dit is nu ook voor u een mogelijkheid. Wilt u groepen uitbreiden in Den Haag? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

 

Meerdere Groepen toevoegen vanwege veiligheidsrisico’s

 

Veel panden hebben nog oude groepenkasten die niet meer voldoen aan de huidige eisen. Er zijn maar een paar groepen en soms is er niet eens een aardlekschakelaar aanwezig. In nieuw opgeleverde panden zijn deze juist verplicht waarbij iedere woning er minstens twee heeft. U begrijpt dat dit een groot verschil in risico betekent. Sommige verzekeraars keren niet meer uit wanneer er brand is ontstaan door het gebrek aan aardlekschakelaars. Doordat het aantal elektrische apparaten in huis de laatste jaren fors toegenomen is, neemt ook de energiebehoefte flink toe. De aanleg van meer groepen kan deze toenemende vraag beantwoorden.

 

De groepenkast

 

In uw groepenkast is zeer waarschijnlijk al de mogelijkheid gecreëerd om groepen uit te breiden. Naast de bestaande zekeringen is vaak plek voor de installatie van nog 2 of 3 groepen. In de meeste gevallen zijn de extra leidingen die ook nodig zijn voor de aanleg van een nieuwe groep al aanwezig. Met een of meerdere extra zekeringen, en dus groepen, kan uw pand de energievraag van uw apparaten weer aan. De aanleg hiervan verzorgen onze professionele elektriciens graag voor u. Ook voor de installatie van aardlekschakelaars  staan wij voor u klaar.

Alles rondom groepenkasten0%
Elektra aanleggen0%
Meterkasten0%
Stroomstoringen en kortsluiting0%
24/7 elektricien den haag
Neem contact met ons op.
Call Now Button