ClickCease

Milieu en uw bankrekening sparen? Bespaar op energie!

blogs

elekHet milieu verdient het om gespaard te worden, maar ook uw bankrekening verdient dat zeker. U kunt eenvoudig geld besparen door op energiekosten te besparen en dat is weer makkelijker dan u denkt. We laten enkele voorbeelden zien waarmee ook u eenvoudig op de kosten kunt besparen.

Bespaar op elke locatie met goede isolatie

Heeft u een elektrische ketel en bent u benieuwd naar de mogelijkheden om op uw stroomrekening te besparen? Isolatie is een hele goede. Veel huizen zijn minder goed geïsoleerd dan de bewoners zelf misschien denken, en daar kunnen ze betrekkelijk eenvoudig winst op behalen. De investering is vrij fors (u praat al snel over enkele duizenden euro’s) maar de jaarlijkse besparing is dat ook. Een investering in de isolatie verdient zich doorgaans in een jaar of vijf alweer terug.

Zet ongebruikte apparatuur uit in plaats van stand by

Energie besparen hoeft niet vervelend te zijn. Het kan zelfs heel eenvoudig door voortaan gewoon uw televisie uit te schakelen in plaats van deze telkens in stand by te zetten. In veel woonkamers staat de televisie namelijk de hele dag aan, vaak zonder dat de bewoners het door hebben. Door de televisie echt helemaal uit te schakelen, bijvoorbeeld door er een stekkerdoos met schakelaar tussen te plaatsen en deze hele stekkerdoos ’s nachts uit te schakelen, bespaart u zo eenvoudig op uw energierekening.

Koop een nieuwe koelkast

Die oude koelkast doet het misschien nog wel goed, maar gebruikt onnodig veel elektriciteit. Vervang ‘m eens door een nieuw A+++ model!

Waarom kiest u voor ons?

Alles rondom groepenkasten
Elektra aanleggen
Meterkasten
Stroomstoringen en kortsluiting

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button