ClickCease

Schijn een lichtje op veiligheid

elektriciteit aanleggen
blogs

Natuurlijk kan ik dat zelf. Echt. Geen probleem. Nee, echt niet.
Op deze manier bluffen veel mannen zich door een klusproject heen. En dat is maar goed ook. De klussende man moet een beetje risico nemen, anders moet hij voor elk wissewasje een elektricien, timmerman of tuinman laten komen. Maar, het kan doorslaan. En dat is lang niet altijd handig. Het is namelijk van belang om altijd, waar u ook werkt en wat u ook moet doen, veiligheid voorop te laten staan.

Dat geldt zeker voor het aanleggen van verlichting. Natuurlijk kunt u zelf wel een paar stroomdraden trekken, de aansluiting op een bepaalde groep aanpassen en een schakelaar in de muur monteren. Dat is allemaal niet zo moeilijk. Wat wel moeilijk is en wat ook meer dan een beetje aandacht verdient, is dat op zo’n manier te doen dat het zowel op de korte termijn voor uzelf veilig is als op de lange termijn in de woning. Geen uitstekende draden meer, alles wegwerkt en bovenal: geen gedoe met potentiële plekken waar u een schok kunt krijgen.

elektriciteit aanleggenSchijn een lichtje op veiligheid, dat bedoelen we daarmee dus vrij letterlijk. We snappen dat u zelf aan de bak wilt, dat u iets wilt bereiken in uw woning en dat u een mooi resultaat achter wilt laten. Niet meer dan logisch. Maar als u echt zeker wilt zijn, dan probeert u alle vermijdbare risico’s ook echt te vermijden. Op die manier voorkomt u dat straks of later in het jaar bij de eerste hulp van het ziekenhuis staat.

Waarom kiest u voor ons?

Alles rondom groepenkasten
Elektra aanleggen
Meterkasten
Stroomstoringen en kortsluiting

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button