Oude stoppenkast vervangen in Den Haag

 

Heeft u er regelmatig last van dat de stoppen doorslaan? De mogelijkheid bestaat dat de stoppenkast dan vervangen moet worden. Een groepenkast die te oud is kan vaak de huidige standaard niet meer aan. Omdat deze niet meer aan de nieuwste veiligheidseisen voldoen is het geen slecht idee om de kast te laten vervangen. Voor het stoppenkast vervangen in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres. Wij klaren deze klus graag voor u.

 

Vernieuw uw stoppenkast voor betere energietoevoer

 

Wanneer het energieaanbod in uw pand niet aan de vraag kan voldoen, ontstaat er mogelijk kortsluiting en in sommige gevallen zelfs brand. Grote apparaten zoals drogers, computers en tv’s vragen veel energie waar niet elke stoppenkast tegen bestand is. Vooral oudere panden hebben dit probleem. Toen de stoppenkasten geïnstalleerd werden was de energievraag kleiner dan nu. Dit verklaart ook waarom er vaak geen aardlekschakelaars in deze groepenkasten aanwezig zijn terwijl deze tegenwoordig verplicht zijn. Aardlekschakelaars voorkomen zogenoemde aardfouten die een veel voorkomende oorzaak van brand zijn. Een nieuwe stoppenkast voldoet dus zowel aan de huidige veiligheidseisen als aan uw energievraag. De kans op korstsluiting keldert naar beneden.

 

Professionele hulp

 

Onze professionele elektriciens staan bij deze klus voor u klaar. Ze kunnen u adviseren welke mogelijkheden er voor uw woning of kantoor zijn. Ook zullen ze u kunnen uitleggen wat de voordelen zijn op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Het aansluiten van uw nieuwe stoppenkast is bij ons in veilige handen.

Alles rondom groepenkasten0%
Elektra aanleggen0%
Meterkasten0%
Stroomstoringen en kortsluiting0%
24/7 elektricien den haag
Neem contact met ons op.
Call Now Button