Wat te doen bij algehele stroomuitval in Den Haag

 

De meeste stroomstoringen in ons land zijn plaatselijk en duren meestal niet langer dan een half uur. Het is ongemakkelijk, maar in de meeste gevallen levert het geen direct gevaar op. Het oplossen van een lokale stroomuitval kun je overlaten aan de specialisten. Het enige wat je zelf kunt doen is goede voorbereidingen treffen. Wij vertellen je graag wat je kunt doen bij een eventuele algehele stroomuitval in Den Haag.

 

Wat heb je nodig?

 

Stroomstoringen komen in ons land relatief weinig voor. Als het zich toch aandient kun je zelf een aantal maatregelen treffen om ervoor te zorgen dat je hier zo min mogelijk ongemak van ondervindt. Het is raadzaam om een zogenaamd noodpakket samen te stellen. In dit noodpakket zit een radio die werkt op batterijen of die je op kunt winden. In het pakket hoort ook een zaklamp, kaarsen, lucifers of een aansteker, een EHBO-doos en voldoende drinkwater of een waterfilter. Wanneer je om gezondheidsredenen afhankelijk bent van elektriciteit kun je advies inwinnen bij je behandelend arts.

 

Wat kun je doen?

 

Haal direct alle stekkers uit de stopcontacten om te voorkomen dat de apparaten beschadigen. Je kunt bellen naar het landelijke storingsnummer, waar medewerkers van de helpdesk je van meer informatie kunnen voorzien. Het nummer van deze informatiedienst is 0800-9009. Daarnaast kun je ook contact opnemen met onze storingsdienst. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Alles rondom groepenkasten0%
Elektra aanleggen0%
Meterkasten0%
Stroomstoringen en kortsluiting0%
24/7 elektricien den haag
Neem contact met ons op.
Call Now Button