ClickCease

Dienstenoverzicht

Vraag naar de mogelijkheden

Storingsdienst

Het kan altijd voorkomen dat uw stroom uit het niets uitvalt. Wij beschikken daarom over een speciale storingsdienst waardoor uw stroom snel weer terug is.

Verlichting aanleggen

Om uw pand goed te verlichten, moet er gekeken worden naar welke lampen u wilt hebben. Energiezuinige lampen zoals led-lampen worden steeds populairder.

Kortsluiting

Heeft u doorlopend last van kortsluiting in uw woning of bedrijfspand en zoekt u een elektricien in regio Den Haag? Wij helpen u graag.

Wij zijn gespecialiseerd in onder andere de volgende werkzaamheden:

Kortsluiting

Kortsluiting

Valt de stroom in een bepaalde ruimte van uw woning regelmatig uit? Dan heeft u mogelijk te maken met kortsluiting. Kortsluiting wordt doorgaans veroorzaakt door een storing in één van uw elektrische apparaten. Om te achterhalen welk apparaat de boosdoener is, schakelt u onze elektricien in Den Haag in. U kunt ook zelf proberen de kortsluiting te achterhalen, maar dat kost meestal veel tijd. Gaat u het toch zelf proberen maar lukt het u niet om het betreffende apparaat te vinden? Dan kan het ook maar zo zijn dat de storing in uw elektrische installatie zit. In dat geval is het helemaal aan te raden om onze elektricien in Den Haag in te schakelen.

Stopcontacten verleggen

Stopcontact verleggen

Staat u op het punt om één of meerdere ruimtes van uw woning te verbouwen? Vergeet dan vooral niet om uw stopcontacten mee te nemen in uw plannen. Wanneer een ruimte namelijk totaal anders ingedeeld wordt, moet u mogelijk ook uw stopcontacten verleggen. Het is immers niet makkelijk wanneer deze straks achter een kast zitten. Het verleggen van stopcontacten is behoorlijk veel werk. Wilt u deze klus uitbesteden? Neem dan contact op met onze elektricien in Den Haag. Het verleggen van uw stopcontacten is voor onze professionals een fluitje van een cent. Tevens heeft u de garantie dat uw stopcontacten werken en veilig aangesloten worden wanneer u een beroep doet op onze elektricien in Den Haag.

Storingsdienst

Storingsdienst

Bent u op zoek naar een elektricien in Den Haag die u direct van dienst kan zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat wij werken met een speciale storingsdienst, zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen per week, bereikbaar. Heeft u problemen met de elektriciteit in uw woning? Dan hoeft u enkel contact met ons op te nemen. Wij sturen vervolgens direct een elektricien in Den Haag naar u toe om uw probleem te verhelpen. Wij garanderen u dat onze elektricien uw probleem binnen de kortste keren verholpen heeft. Daarnaast wordt de kans op een terugkerend probleem tot een minimum beperkt wanneer u een beroep doet op ons.

elektrawerk

Elektrawerk

Heeft u nog nooit eerder met elektra gewerkt, maar wilt u wel aanpassingen doen in uw woning? Ga deze aanpassingen dan niet zelf doen, maar schakel hier een professionele elektricien voor in. Onze elektricien in Den Haag kan u altijd van dienst zijn bij werkzaamheden aan het elektrawerk. Het maakt in dat geval niet uit of het gaat om elektrawerk in uw meterkast of het verleggen van elektriciteitsleidingen. Onze elektricien kunt u voor allerlei soorten elektrawerk inschakelen. Onze elektriciens in Den Haag hebben stuk voor stuk ruime ervaring. Hierdoor ronden wij onze werkzaamheden aan uw elektrawerk succesvol uit.

groepen uitbreiden

Groepen uitbreiden

Indien er te veel elektrische apparaten op een groep zijn aangesloten, valt de stroom regelmatig uit. Bij een oude stoppenkast slaat dan een stop door en in een modernere kast slaat een schakelaar om. In beide gevallen heeft u dan geen stroom meer. Het omzetten van de schakelaar of het vervangen van de stop heeft meestal geen zin. Om alle elektrische apparaten achter deze groep te kunnen gebruiken, moet u uw groepenkast uitbreiden. Schakel hiervoor onze elektricien in Den Haag in. De groepenkast is namelijk een complexe installatie. Zeker wanneer u zelf geen ervaring heeft met het werken met een groepenkast, is het verstandig om een beroep te doen op onze elektricien in Den Haag.

Verlichting aanleggen

Verlichting aanleggen

Het aanleggen van verlichting lijkt op het eerste oog geen lastige opgave, maar onze elektricien in Den Haag weet dat het lang niet altijd zo makkelijk is als iedereen denkt. Indien er al een elektriciteitspunt aanwezig is om een lamp op aan te sluiten, is dit inderdaad ook niet het geval. Dan is het gewoon een kwestie van de oude lamp verwijderen en de nieuwe plaatsen. Indien er echter nog geen elektriciteitsleidingen aanwezig zijn, moeten deze eerst gecreëerd worden. Wilt u alle verlichting en de bijbehorende leidingen netjes wegwerken? Schakel dan onze elektricien in Den Haag in. Wij zorgen ervoor dat uw verlichting op een veilige manier wordt aangesloten en werken alle bedrading en leidingen netjes weg.

Bel direct voor een afspraak.

Menu
Call Now Button