ClickCease

Tob niet langer met een kortsluiting, schakel snel de beste elektricien van Den Haag in

Heeft u doorlopend last van kortsluiting in uw woning of bedrijfspand en zoekt u een elektricien in regio Den Haag? Wij helpen u graag met onze expertise om het probleem van dit soort stroomonderbrekingen vakkundig op te sporen en op te lossen. We begrijpen maar al te goed dat het erg vervelend is, wanneer uw elektrische apparaten telkens uitvallen door een stroomstoring. Daarnaast kunnen frequente kortsluitingen het gevaar van brand in uw pand verhogen. U mag er daarom op rekenen dat we snel tot actie overgaan als u ons benadert voor professionele hulp.

Oorzaken van een elektriciteitsstoring

Een elektriciteitsstoring, oftewel kortsluiting, ontstaat wanneer één of meerdere elektrische draden elkaar raken. De stroomdraden zijn vaak voorzien van een isolatielaag, maar deze kan beschadigd raken door water, stof of andere vormen. In zo’n geval pakt de elektriciteit niet meer de weg naar het apparaat, maar gaat het zijn eigen pad volgen. De stroomsterkte wordt te groot of de warmte te hoog. Het gevolg hiervan is dat er kortsluiting ontstaat.

We verhelpen elke kortsluiting snel en vakkundig in de regio Den Haag

Kortsluiting

Nadat u contact met ons heeft opgenomen aangaande uw kortsluitingsproblemen, maken we op korte termijn een afspraak met u om uw woning of bedrijfspand in de regio Den Haag te bezoeken voor inspectie en reparatie. Het is bijvoorbeeld heel goed mogelijk dat er – veelal vanwege ouderdom – een of meer breukjes in de bedrading tussen een stopcontact en de meterkast zijn ontstaan, die het probleem veroorzaken. Hebben we de oorzaak van de frequente stroomonderbreking gevonden, dan gaan we meteen over tot herstel of maken we op korte termijn een vervolgafspraak hiervoor. Kortom, kortsluitingen in Den Haag hoeven niet langer een probleem te zijn als u een beroep doet op onze expertise.

Bel nu onze elektricien

Waarom kiest u voor ons?

Alles rondom groepenkasten
Elektra aanleggen
Meterkasten
Stroomstoringen en kortsluiting

Neem contact met ons op.

Menu
Call Now Button