ClickCease

Groepenkast service Den Haag

Iedereen maakt het weleens mee, problemen met de groepenkast. Is het nodig om uw groepen uit te breiden, of moet uw groepenkast vervangen worden? Knutsel uit veiligheid niet zelf aan uw groepenkast en schakel de professional op het gebied van groepenkast service in Den Haag!

Groepen uitbreiden in Den Haag

Met meerdere groepen in uw bestaande groepenkast is uw pand beter bestand tegen mogelijke korstsluiting. Hierdoor wordt de kans op overbelasting flink verkleind. Dit is nu ook voor u een mogelijkheid. Wilt u groepen uitbreiden in Den Haag? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

Meerdere Groepen toevoegen vanwege veiligheidsrisico’s

Veel panden hebben nog oude groepenkasten die niet meer voldoen aan de huidige eisen. Er zijn maar een paar groepen en soms is er niet eens een aardlekschakelaar aanwezig. In nieuw opgeleverde panden zijn deze juist verplicht waarbij iedere woning er minstens twee heeft. U begrijpt dat dit een groot verschil in risico betekent. Sommige verzekeraars keren niet meer uit wanneer er brand is ontstaan door het gebrek aan aardlekschakelaars. Doordat het aantal elektrische apparaten in huis de laatste jaren fors toegenomen is, neemt ook de energiebehoefte flink toe. De aanleg van meer groepen kan deze toenemende vraag beantwoorden.

De groepenkast

In uw groepenkast is zeer waarschijnlijk al de mogelijkheid gecreëerd om groepen uit te breiden. Naast de bestaande zekeringen is vaak plek voor de installatie van nog 2 of 3 groepen. In de meeste gevallen zijn de extra leidingen die ook nodig zijn voor de aanleg van een nieuwe groep al aanwezig. Met een of meerdere extra zekeringen, en dus groepen, kan uw pand de energievraag van uw apparaten weer aan. De aanleg hiervan verzorgen onze professionele elektriciens graag voor u. Ook voor de installatie van aardlekschakelaars  staan wij voor u klaar.

Waarom kiest u voor ons?

Alles rondom groepenkasten
Elektra aanleggen
Meterkasten
Stroomstoringen en kortsluiting

Elektricien nodig in Den Haag? Neem direct contact op!

Oude stoppenkast vervangen in Den Haag voor nieuwe groepenkast

Heeft u er regelmatig last van dat de stoppen doorslaan? De mogelijkheid bestaat dat de stoppenkast dan vervangen moet worden. Een groepenkast die te oud is kan vaak de huidige standaard niet meer aan. Omdat deze niet meer aan de nieuwste veiligheidseisen voldoen is het geen slecht idee om de kast te laten vervangen. Voor de groepenkast vervangen in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres. Wij klaren deze klus graag voor u.

Vernieuw uw groepenkast voor betere energietoevoer

Wanneer het energieaanbod in uw pand niet aan de vraag kan voldoen, ontstaat er mogelijk kortsluiting en in sommige gevallen zelfs brand. Grote apparaten zoals drogers, computers en tv’s vragen veel energie waar niet elke groepenkast tegen bestand is. Vooral oudere panden hebben dit probleem. Toen de groepenkasten geïnstalleerd werden was de energievraag kleiner dan nu. Dit verklaart ook waarom er vaak geen aardlekschakelaars in deze groepenkasten aanwezig zijn terwijl deze tegenwoordig verplicht zijn. Aardlekschakelaars voorkomen zogenoemde aardfouten die een veel voorkomende oorzaak van brand zijn. Een nieuwe groepenkast voldoet dus zowel aan de huidige veiligheidseisen als aan uw energievraag. De kans op korstsluiting keldert naar beneden.

Professionele hulp

Onze professionele elektriciens staan bij deze klus voor u klaar. Ze kunnen u adviseren welke mogelijkheden er voor uw woning of kantoor zijn. Ook zullen ze u kunnen uitleggen wat de voordelen zijn op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Het aansluiten van uw nieuwe groepenkast is in veilige handen bij onze groepenkast service Den Haag.

Bel nu onze elektricien

Waarom kiest u voor ons?

Alles rondom groepenkasten
Elektra aanleggen
Meterkasten
Stroomstoringen en kortsluiting

Neem contact met ons op.

Menu
Call Now Button