ClickCease

Hoe kunt u uw bedrading het beste wegwerken in huis?

bedrading wegwerken
blogs, Tips & Trucs

Kabels, kabels en nog eens kabels. In vrijwel alle huizen verschijnen er steeds meer. Vrij logisch, aangezien er steeds meer elektrische apparaten komen. Dit brengt een hoop extra kabels met zich mee. Wanneer u deze kabels gewoon overal rond laat slingeren, ziet dit er bijzonder slordig uit. Wilt u dit oplossen? Dan is bedrading wegwerken de juiste optie. Maar welke mogelijkheden zijn er voor wat betreft bedrading wegwerken?

Kabelgoot

Heeft u de televisie aan uw muur hangen? Grote kans dan dat er een kabel langs de muur omhoog loopt. Dit ziet er natuurlijk niet echt netjes uit. Deze bedrading wegwerken kan in dit geval vrij simpel met een kabelgoot. Plaats gewoon de kabel in deze goot en bevestig deze vervolgens tegen de muur. Het aanzicht wordt op deze manier al een stuk netter. De kabel is immers niet meer zichtbaar.

Kabel geheel wegwerken

Moet u grote hoeveelheden kabels wegwerken? Dan is een kabelgoot niet de beste oplossing. In dat geval kunt de kabels het beste helemaal wegwerken. Doe dit bijvoorbeeld onder de vloer of trek kabels door uw muur. Op deze manier valt de bedrading een stuk minder op. Is dit toch echt wat teveel werk? Dan kunt u ook bedrading wegwerken achter uw plint. Tenminste, wanneer u holle plinten heeft. Anders heeft dit natuurlijk geen effect.

Makkelijk en snel bedrading wegwerken

Bedrading wegwerken achter een plint of in uw vloer of muur is een tijdrovende klus. Wilt u kabels wegwerken zonder dat u dit teveel tijd kost? Koop dan speciale haakjes. Deze koopt u in vrijwel iedere bouwmarkt. De haakjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Hierdoor kunt u met deze haakjes allerlei soorten kabels wegwerken. De haakjes zijn voorzien van een spijkertje, waarmee u ze aan uw vloer of plint vastmaakt. De bedrading wordt zo weliswaar niet geheel weggewerkt, maar het staat een stuk netter dan losse kabels.

Wilt u de bedrading volledig wegwerken maar lukt dit u zelf niet? Schakel dan de hulp van een elektricien in!

Waarom kiest u voor ons?

Alles rondom groepenkasten
Elektra aanleggen
Meterkasten
Stroomstoringen en kortsluiting

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button