ClickCease

Samenstellen van een groepenkast, hoe doet u dat?

Groepenkast
Tips & Trucs

Veel panden hebben een groepenkast die niet aan de veiligheidseisen voldoen. Dat levert risico’s op. Het gebruik van het aantal elektrische apparaten is toegenomen en daarmee ook de energiebehoefte. Dat vraagt om een groepenkast die voldoet aan de huidige veiligheidseisen. De kast moet meerdere groepen hebben en een aardlekschakelaar. In veel oudere panden hebben groepenkasten zelfs geen aardlekschakelaar. Dat vergroot het risico op brand. Sommige verzekeraars keren niet meer uit als een brand is ontstaan door het gebrek aan aardlekschakelaars. Het samenstellen van een groepenkast, hoe doet u dat? Elektriciens Den Haag hebben de vakkennis in huis om groepenkasten te moderniseren.

Bestaande groepenkast uitbreiden

In de meeste huizen en panden is het mogelijk om groepenkasten uit te breiden met nog twee of drie groepen naast de al aanwezige groepen of zekeringen. Vaak zijn ook de extra leidingen aanwezig voor de aanleg van een nieuwe groep of groepen. De Elektriciens Den Haag zijn expert in de aanleg van verschillende groepen en ze kunnen ook aardlekschakelaars installeren. Daarmee is de groepenkast weer bestand tegen de toegenomen energiebehoefte en wordt het risico op storingen en brand drastisch verminderd.

Elektriciens Den Haag voor elektrawerk

De ervaren elektromonteurs van Elektriciens Den Haag verzorgen naast het uitbreiden van groepenkasten ook verschillende andere soorten elektrawerk, zoals het aanleggen van verlichting of het verplaatsen van stopcontacten. Ook bij stroomuitval en kortsluiting staan we afhankelijk van de vraag binnen 24 uur of kortere tijd op de stoep. We hebben een 24 uur-service en een spoedservice die zeven dagen per week bereikbaar zijn. Onze elektromonteurs hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel en zetten hun vakkennis graag en in, zodat elektra weer werkt zoals het hoort te werken.

Waarom kiest u voor ons?

Alles rondom groepenkasten
Elektra aanleggen
Meterkasten
Stroomstoringen en kortsluiting

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button